Включете се в създаването на ПЛАНИНА И ОБЛАЦИ

Вие можете да участвате в създаването на новата изложба на Любомир Розенщайн ПЛАНИНА И ОБЛАЦИ чрез дарение като използвате посочените по-долу на страницата линкове. Средствата ще бъдат използвани за отпечатването на творбите и организацията на изложбата в София. Дарителите получават правото да придобият при изложените по-долу условия безплатно отпечатък от една от изложените творби след закриването на изложбата.

Планина и облаци

Как да осъществите подпомагането

Направете дарение чрез посочените тук бутони на EPay.bg и PayPal. Използвайки връзката на EPay, можете да дарите онлайн чрез микросметка, чрез банков превод или на място във всяка от касите на EasyPay / Изипей.

Описание Сума
Планина и облаци - новата изложба на Любомир Розенщайн - Дарение / малък отпечатък 20 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки

Описание Сума
Планина и облаци - новата изложба на Любомир Розенщайн - Дарение / постер 80 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки

Освен в Интернет, можете да направите дарението и лично на каса в брой. За целта посетете най-удобната каса на ИЗИПЕЙ АД. Продиктувайте данните и платете заявката:

КИН на получателя: 5353993162

Превод по микросметка на клиент в ePay.bg

Основание: Дарение / Планина и облаци

При банков превод използвайте

IBAN на получателя: BG91ESPY40040082633291

BIC на банката на получателя: CECBBGSF

Можете да дарите всяка желана от Вас сума. С дарение от 20 лева и повече получавате право на един от малките отпечатъци след закриването на изложбата. С дарение от 80 лева и повече получавате право на един от големите отпечатъци - постери след закриването на изложбата. Не е възможно предварително избиране и запазване на творбите. Изборът ще се осъществи по време на откриването на изложбата по ред на заявката и след това според свободните още творби. По всички въпроси се обръщайте директно към автора чрез страницата му във Фейсбук или използвайте възможностите за контакт на официалния му сайт

За дарение можете да използвате също така и PayPal. Моля впишете избраната от Вас сума в полето след натискане на бутона: